Гурток “Основи науково-дослідницької діяльності”

Вік дітей від 13 років.

Пропонуємо долучитись до власного творчого пошуку у відкритті нових знань, спробувати себе у ролі «Юного дослідника», доторкнутися до світу серйозної науки і зробити свій крок у невідоме.

Під час навчання діти навчаються проводити елементарні дослідження, аналізувати та узагальнювати отримані результати. Окрім цього окрема увага приділяється оформленню та представленню власного дослідження. Вихованці щорічно беруть участь і стають призерами конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт І, ІІ та ІІІ етапу Малої академії наук.

Творча молодь здобуває навички мислити креативно, оцінюючи власні можливості та висуваючи гіпотези для оптимального вирішення поставленого завдання. Набуті уміння сформулювати завдання, провести аналіз наявних рішень, обрати оптимальне або запропонувати своє власне значно підвищують рівень конкурентноздатності вихованців у майбутньому. Окрім цього, ми вчимося писати реферати, інформаційні листи. Опановуємо роботу в різних сучасних мультимедійних конструкторах. Пишемо мотиваційні листи, складаємо резюме, що безумовно знадобиться кожному.


Місце навчанняНазва гурткаПрізвище, ініціали№ грРікПонеділокВівторокСередаЧетверПятницяСубота
ліцей № 30 ауд. № 31 каб. ФізикиОснови науково-дослідницької діяльностіШубін А.Г.  111515-1715 дист 1515-1815 дист1515-1815    
Розклад занять

Керівник гуртка: Шубін Анатолій Григорович (097)250 67 69