Результати міського заочного інтелектуального конкурсу «Мирний космос».Вітаємо переможців!

24-25 лютого 2023р. на базі  ЖМЦНТТУМ відбувся міський заочний інтелектуальний конкурс «Мирний космос».

У конкурсі взяли участь 47 учнів з 12 ЗЗСО міста та  ЖМЦНТТУМ, 30 з яких стали призерами. У напрямку «Людина. Земля. Всесвіт» було представлено 8 робіт,  «Історія розвитку авіації та космонавтики» – 7 робіт, «Ракето-космічна техніка» – 5 робіт, «Астрономія» – 9 робіт, «Космічна біологія та медицина» – 7 робіт, «Екологія і космонавтика» – 4 роботи, «Програмування та обчислювальна техніка» –  3 роботи, «Філософія» – 4 роботи.

У підсумку журі відмітило роботи учнів: Левківської Катерини (Ліцей  №7), Сінькевича Максима та Голубович Юлії  (Ліцей №30), Омельчука Олександра, Хоменка Дмитра, Милостивого Артема, Степанчук Дар’ї та Шахрая Артема (Науковий ліцей Житомирська політехніка), Поліщук Ангеліни та Ковальчука Дениса (ЖМЦНТТУМ), які відрізняються ґрунтовністю знань та авторським підходом до розкриття обраних тем.

Значну роботу з підготовки учнів до даного конкурсу провели педагоги ліцею №3, ліцею №4, ліцею №7, ліцею №8, ліцею №19, ліцею №21, ліцею №27, ліцею №28, ліцею №30, ліцею №32, Наукового ліцею Житомирська політехніка та ЖМЦНТТУМ.    

У командному заліку 1 місце виборов Науковий ліцей «Житомирська політехніка», 2 місце –  ліцей №30, а 3 місце –  ліцей №27.

10 учнів увійшли до складу делегації м. Житомира для участі у 25 обласному інтелектуальному конкурсі «Мирний космос».

Вітаємо переможців та бажаємо подальших  творчих досягнень!

Завідувачка відділу, Анжела Єфіменко

Залишити коментар